Cara Buat Amoi Jatuh Cinta! Wajib Baca

shares |


Penafian : ni entry santai lebey kepada parodi. Jadi bagi yang nak baca silakan.. yang tak suka sila klik [x] bukan paksa pun. Haha.. sekadar suka suki tuk awok-awok laki yang baca kat blog ni. Peringatan yer sy tidak bertanggungjawab sekiranya anda ditimpa kemalangan sebelum, semasa dan selepas tips ini diamalkan.. kuikuih

Jika kau seorang lelaki melayu yang bernafsu kepada amoi atau perempuan cina. Mari baca tips dibawah ni. Pasti anda akan berjaya memiliki seorang cewek cina!


1. Kena ada rambut gaya lelaki korea.
Amoi-amoi tak minat style rambut korang yang style pacak pacak macam style punk tu woi. Jadi sila print gambar kat atas ni lepas tu pergi kedai gunting rambut mamak tunjuk nak rambut pesen gitu. Lebih banyak rambut depan tu lebih bagus. Lebey kelihatan lelaki korea kacuk melayu kacuk dengan cina. Kalau yang berkulit agak gelap. PAKAI FAIR AND LOVELY sekarang! Anda akan kelihatan seperti gambar di atas.


2. Ada wang Ada Amoi...
Kalau muka macam dr.rozmey tak mengapa. Bila wang banyak senang nak dapatkan amoi. Janji poket tu penuh dengan wang. kan dah cakap "ada wang ada amoi, tak ada wang boleh blah" kah kah kah.


3. Talk proper english not broken english.
You can talk proper english? So u have 0.0000001% chances to get an amoi. Otherwise learn chinese words. That will make the amoi amazed to you. Although you are not handsome enough like those korean guy. hoho ^_^


4. Mat rempit
Rempit depan cewek cina. rempit dengan motor kapcai pun rock oke! Dan tunjuk kemachoaan korang depan dorang. Tunjuk stail korang rempit. Tonggeng bontot. pastu terbang buat gaya superman. Ala yang superhero yang pakai seluar kecik kat luar tu.. Conform satu lagi langkah ke arah memiliki cewek cina yo! "kan aku dah kata..kau memang HAVOC bro".

[+BONUS+] 5. Janji manis
 Ayat bunga...perh Ini kan kebolehan lelaki melayu. Lelaki melayu penuh dengan ayat janji manis dan ayat jiwang bunga-bunga. Lelaki cina tiada kebolehan ini. Jadi lelaki melayu boleh bangga dengan kebolehan bermulut manis. Lelaki cina cuma ada banyak wang untuk tackle amoi je.

Sekian sahaja 5 tips daripada sy untuk memikat hati perempuan cina. Harap y'all enjoy terutama sekali lelaki melayu yang syok kat perempuan cina boleh pratikan tips-tips di atas. Banyak dugaan dan cabarannya untuk memiliki perempuan cina. jangan risau hasilnya lumayan nanti. Semoga berjaya dalam mengejar cinta hati seorang perempuan cina... ^_^

Related Posts