Identiti Pengantin Perempuan Tidak Berbaju Di Ipoh Didedahkan

shares |

Maklumat terkini telah pun diperolehi mengenai ‘Pengantin perempuan’ yang mengambil gambar separuh bogel di Ipoh. Pihak berkuasa telah mengesan dan bakal mengambil tindakan pada model berkenaan.


Perbuatan sebegini adalah salah dan telah melanggar tatasusila sebagai Rakyat Malaysia.

Menurut Ketua Polis Perak, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani, kes itu kini sedang disiasat di bawah Seksyen 14, Akta Kesalahan Kecil iaitu kelakuan aib di khalayak ramai.

Selepas pesta sukan bogel di Pulau Pinang yang menggemparkan negara, pengguna jalan raya di sekitar Jalan Sultan Yussof di sini, digemparkan pula dengan gelagat satu pasangan dipercayai model pengantin yang berjalan dalam keadaan separuh bogel ditengah-tengah kesibukan lalu lintas untuk menjalani sesi fotografi di laluan itu, pagi tadi.


Dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi itu, wanita berkenaan dilihat hanya memakai bikini berwarna putih manakala pasangannya hanya memakai seluar panjang hitam tanpa baju.
Tindakan pasangan itu mengundang rasa tidak senang di kalangan pengguna jalan raya malah gambar pasangan terbabit juga dilaporkan sudah mula tersebar meluas di media sosial dan menjadi kritikan hebat.


Seorang saksi yang enggan dikenali memberitahu, rakaman sesi fotografi itu dipercayai dilakukan tidak lama iaitu kira-kira 10 minit, bagaimanapun ia menarik minat pengguna jalan raya yang memberhentikan kenderaan kerana mereka berpakaian menjolok mata serta tidak senonoh.

Baca: Kes Pasangan Separuh Bogel Di Ipoh

Related Posts