Akademi Fantasia 2014 Kembali Lagi

shares |


Seperti biasa demam sudah kembali.. Dan demam tuh terus menyerang peminat tegar AF macam aku nih hahaa. Apetah lagi bila diorang kembali dengan fomat lama fomat asal akademi fantasia!!

Cikgu-cikgu pun cikgu asal akademi fantasia i like hihihi.. Cume pengetua je belum diumumkan lagi..

Budak-budak akademi fantasia 2014. So dari pemerhatian aku pelajar2 AF 2014 kali nih muda2 belaka fokus utama sheda opkos la pelajar lelaki ye.. Sbb aku straight hahaha

Jadi jom kite tengok senarai pelajar2 AF kali ini



Nampak menarik je diorang nih.. Tapi aku belum decide nak sokong sape lagi.. Haha kita tunggu konsert yang pertama dulu.

Kita test vokal dulu dan baru la tahu sape yang power dan siapakah yang benar benar berjaya menambat hati? Ini ? Jeng3

Buat masa nih tertarik dengan ewal firman dan aman pelajar perempuan pulak belum dalam senarai kih3 so jangan lupa saksikan Dairi Akademi Fantasia 2014 setiap isnin hingga jumaat serentak di saluran 104 dan 134 Astro Maya..

Dan yang paling penting konsert akademi fantasia 2014 pada setiap hari ahad jam 9 malam oke!! Stay tune kihkhihkh

Related Posts