Video Ice Bucket Challenge Adik Neelofa

shares |

Masih lagi rancak diperkatakan, nampaknya fenomena ALS Ice Bucket Challenge masih lagi mendapat sambutan ramai walaupun masih ada yang mengkritik.


Kalau korang masih ingat, antara selebriti terawal di Malaysia yang buat Ice Bucket Challenge ini adalah Lisa Surihani, Zain Saidin dan juga Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin.

Nah! Hari ini kami nak kongsi video yang dibuat oleh adik pengacara dan pelakon popular, Neelofa dalam menyahut cabaran ini. Pergh, memang hot!

Video ni sebenarnya dah menjadi viral di beberapa laman sosial, malah ada sesetengah blog hiburan pun dok cakap pasal ni. Mungkin, semuanya terpegun melihat keseksian Ameera yang cantik meletop ni.

Kalau korang nak tahu, Ameera ni sebenarnya telah dicabar oleh rakannya tau! Haa, jadi apa lagi cabaran disahut dengan baik sekali apabila Ameera berjaya menahan kesejukan yang melanda.

Menggigil-gigil Ameera ketika melakukan aksi ini. Mana taknya, sejuk tu. Kami rasa video inilah yang paling meletop-letop setakat ini.

Pengikut-pengikut Instagram Ameera pun suka tau dengan video Ice Bucket Challenge ni. Tak percaya? Korang tengoklah sendiri.

Related Posts