(Video Inside) Kalau Ustaz Ini Bakal Jodoh Baru Abby Abadi, Memang Handsome Orangnya!

shares |

Pantas sungguh ya followers selebriti ini update cerita? Mana taknya, buka je emel pagi ni, kami menerima berita sensasi yang mengatakan bahawa Abby Abadi kini sudah temui pengganti baru.


Lebih hebat lagi, siap screenshot foto yang dimuat naik Abby di Instagramnya. Jadi, macam biasa kami pun jengahlah sebentar ke laman sosial Abby dan ternyata gambar itu sahih.

Malah, menerusi foto bercaption ucapan hari lahir itu, Abby juga diihat saling berbalas komen dengan beberapa orang sahabatnya mengenai jejaka tersebut. Ha.. siapakah jejaka bertuah tu? Dengarnya ustaz?


Sweet juga kan? Tapi kami pun tak tahulah sejauhmana hubungan mereka ini. Mungkin mereka kini berada dalam fasa pengenalan hati budi masing-masing.

Dek kerana foto dan ucapan simple but sweet ni, maka ramailah peminat Abby dan juga para sahabatnya termasuklah bekas ahli kumpulan Elite, Azza turut melahirkan rasa gembira dan teruja.


Perbualan Abby dan sahabat-sahabatnya. Macam ada hint je?

Dek kerana rasa ingin tahu, kami pun cubalah dapatkan foto ustaz yang dimaksudkan. Dan ternyata Abby sangat bertuah jika mereka betul-betul bertemu jodoh sebab jejaka berkenaan memang handsome.

Apapun, sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk Abby dan jejaka misteri bernama Khairul Azli ni. Rasanya kalau ada berita baik kelak, sudah pasti Abby akan berkongsi dengan kita semua kan?

Related Posts