Zarina Anjoulie Nafi Bercinta Dengan Jejaka Negro

shares |

Pelakon dan model sensasi Zarina Anjoulie menyifatkan gosip yang mendakwa dia kini bercinta dengan seorang jejaka kulit hitam dan dikatakan sudah berkahwin senyap-senyap sebagai tidak masuk akal.


"Baru-baru ini, mula-mula keluar cerita tentang saya bercinta dengan 'Pak Itam' (negro). Lepas itu timbul pula cerita saya dah kahwin. Tiada angin tiada ribut, alih-alih timbul cerita sebegitu.

"Kalau betul saya sudah kahwin, saya berkahwin dengan siapa? Mana suami saya? Saya sendiri tidak tahu. Saya pun nak tahu juga dengan siapa saya berkahwin," jelasnya yang dipetik dari Malaysian Digest.

Dalam pada itu, aktres berusia 27 tahun itu memberitahu bahawa dia kini kurang mengambil tawaran berlakon kerana sibuk dengan pengajian dan perniagaannya.

"Ya saya tengah sambung belajar dan uruskan perniagaan saya. Sebelum ini pun saya sudah lama tangguh pengajian, bila difikir-fikirkan semula, kalau saya tak sambung sekaran sampai bila saya nak capai impian nak genggam ijazah saya kan. sesekali saya ulang alik ke Jakarta sekiranya ada tawaran sesi fotografi.

"Selain itu, saya juga sibuk promosi dan usahakan dua produk kecantikan iaitu krim wangian Ched Solid Perfume. Saya juga sebagai duta untuk produk ini sejak dua tahun lalu. Satu lagi, saya jmengusahakan produk minuman kolagen Ladies Secret Breast Out.

Ia untuk kesihatan dalaman wanita iaitu untuk mencantikkan payudara dan juga kulit. Syukur, sambutan terhadap dua produk ini cukup menggalakkan.


"Tawaran berlakon ada, tapi saya bukan memilih. Cuma memandangkan saya sibuk, jadi kalau saya nak ambil satu-satu tawaran tu saya akan pastikan dulu yang ianya berbaloi, saya boleh bawa watak itu dengan baik dan saya dapat beri komitmen.

Saya tak mahu lah beri janji-janji palsu ada pengarah atau penerbit. Nanti kalau saya tak boleh beri komitmen dengan baik tentu ia bagi masalah pada produksi. Tapi tak bermakna saya nak berhenti berlakon. Lakonan adalah passion saya".

Sementara itu, Zarina bakal muncul dengan filem terbarunya "Amir & Loqman Pergi ke Laut" yang bakal menemui penonton pada 25 September ini.

Related Posts