Bekas Teman Lelaki Dakwa Dyana Sofea Dan Zairil Memang Ada Hubungan

shares |


AMBOI makin panas pula cerita tentang pasangan ‘hot’ Melayu DAP ini, Dyana – Zairil.


Di kala masing-masing menafikan ‘keintiman’ mereka kononnya tidak ada sebarang hubungan, tup-tup keluar kenyataan seorang lelaki dikenali sebagai Fairuz Azhan.

Difahamkan, Fairuz merupakan bekas teman lelaki Dyana Sofya.

Menurut status yang dimuat naik Fairuz Azhan di laman Facebooknya, dia mendakwa kecuaian berlaku di pihak Zairil yang kononnya ingin memuat naik gambar untuk tatapan peribadi tapi tersilap menukar status kepada tontonan umum.

Katanya, adalah mustahil mengatakan akaun Zairil diceroboh kurang dari lima minit.


Dan lebih menarik lagi, dia mempertikaikan kenapa hubungan antara Dyana dan Zairil sesuatu yang tidak logik.

Secara jelas Fairuz kemudiannya membayangkan bahawa hubungan antara kedua mereka sudah lama diketahuinya tetapi didiamkan selama ini demi menjaga aib.

Baru sekarang dia bersuara, selepas aib itu dibuka ‘sendiri’.

Sebenarnya, memang tak mustahil jika jika Dyana dan Zairul mempunyai hubungan namun ia tidak wajar dari sudut moral memandangkan Zairul sudah pun berkahwin.

Selain itu, jika benar mereka mempunyai hubungan itimewa sudah tentulah sedikit sebanyak umum akan mengaitkannya dengan keputusan Dyana masuk parti DAP yang terlebih dahulu disertai Zairul.

Apa pun baca sajalah komen bekas kekasih Dyana Sofya ini, kemudian penilaiannya terpulanglah pada kebijaksanaan akal masing-masing.

Related Posts