Kecoh Bila Nora Danish Dicium Putra Rayqal

shares |


Haish.. itulah yang susahnya jadi public figure.., semua benda yang dibuat salah dimata mereka.., begitulah yang terjadi kepada pelakon jelita, Nora Danish yang turut dikecam sesetangah pihak di laman Instagram apabila gambar dia bersama anaknya Putra Rayqal menjadi topik hangat yang dibualkan..

Gambar tersebut menunjukkan Nora seperti cium mulut dengan Rayqal.. Hmm.., dia cium anak dia la bukan cium lelaki lain.., benda macam ni pun nak jadi isu..

Terdapat sesetengah pihak yang menyelar tindakan Nora mencium anaknya tu.. Miss A pun tak faham kenapa yang nak bising sangat..

Rasanya diorang ni jeles kot tengok anak Nora ni dapat ciuman dari Nora.., yelar Nora ni kan ramai peminat.. Ekoran itu Nora telah membalas komen-komen negatif tu.., nampak Nora dah seperti hilang sabar dengan perangai hater-hatersnya..

Tapi yang sweetnya perkara ni.. Bila muncul, Nedim menyokong tindakan kekasihnya tu.. sweet sangat Nedim ni selalu ada untuk support Nora..

Apapun, kesian juga dengan Nora, ada sahaja tak betul perlakuannya di mata haters. Kalau nak sentiasa betul je, bukanlah manusia namanya.

Sumber artikel: utaranews.com.

Related Posts