Rozita Che Wan Selamat Melahirkan Anak

shares |


Pasangan selebriti yang serba serbi jadi kontroversi.. Terbaru isu tajaan hospital dengan kelas mewah untuk Che ta bersalin.

Akhirnya baby yang sejak dari dalam perut mak dia membawa rezeki melimpah ruah ni dah selamat melihat dunia, Alhamdulillah.

Lepas ni mesti ramai yang beratur buat program untuk si kecik yang glamour dari sejak dalam perut ni. Tak payah la nak cakap bukan2 kat dia.. dia ahli syurga yang belum di cemari apa2 dosa & noda.

Doakan si kecil tu menjadi insan yang berguna. Apapun tahniah che ta & zain.. Muka pan asian ka dak baby girl tu kena la tunggu tayangan ekslusif. Ingat depa nak buat tayangan eklusif kat Instagram ka.. Mungkin tidak.


 

UPDATED

Rozita Che Wan selamat melahirkan bayi perempuan kira-kira pukul 2.18 petang di Pusat Perubatan Ampang Puteri, dekat sini, pada Sabtu bersamaan 1 november 2014.

Malam tadi wajah comel kiut miut anak perempuan Rozita Che Wan dan Zain Saidin telah disiarkan melalui rancangan HLive!

Beberapa keping gambar wajah comel anak perempuan Che Ta dan Zain Saidin telah di kongsikan untuk tatapan semua peminat beliau. Comel tu. geram pulak admin nie.





Related Posts