Ashraf Muslim Bawa Isteri Kedua Tunai Umrah

shares |


Menerusi laman Instagram, Ashraf Muslim dan isteri keduanya, Wan Sakinah dikatakan telah menuju ke tanah suci untuk menunaikan ibadah Umrah.

Dayana Lokman Tidak Ikut Tunai Umrah


Walaupun tidak turut serta mengerjakan Umrah bersama suami dan madunya, Dayana Lokman tidak ketinggalan untuk mendoakan kesejahteraan mereka berdua di sana.

Will be missing them so much..selamat pergi n balik sayang..@ashrafmuslim n @wansakinah..jaga #sarahashraf baik baik kat sana..semoga mendapat umrah yang mabrur..jangan lupa doakan dayna tau.. #kenetinggal #kerja #awaitingforfamilytrip – Dayana Lokman

Ashraf Muslim & Wan Sakinah Mohon Maaf


Rasa tidak sabar utk pergi ke tanah suci.. Rindu utk sujud di dataran kaabah dan didalam hijr ismail. Biarlah pemergianku ke sana dgn membawa pulang hidayah dan ketenangan dari mu ya Allah..

Hati kecilku hanya ingin mendapat keampunan dosa-dosaku selama ini. Kepada kawan2 semua saya angkat berangkat ke tanah suci esok hari jam 6 ptg.

Jadi sebelum kesana saya memohon maaf kepada semua diatas apa sahaja kesalahan dan kesilapan dari segi perbuatan ataupun perkataan. Doakan saya dan keluarga saya kebahagiaan dan kejayaan dunia dan akhirat.. Assalamualaikum. #umrah #makkah #madinah #UWAES #AlHidayahProductions – Ashraf Muslim


Salam. Sy dgn rendah diri memohon maaf kepada kwn2 semua (baik yg mengenali ataupun tidak) sekiranya ada perbuatan sy yg tidak menyenangkan hati kalian.

Doakn sy dapat mengerjakn ibadah umrah dgn tenang & semoga Allah mempermudahkan urusan sy di sana kelak. Amin. #terimakasihAllah #umrah2014. Labbaik Allah humma labbaik Labbaik la sharika laka labbaik Innal hamda Wan-ni’mata Laka walmulk Laa sharika lak. – Wan Sakinah

Sumber artikel: ohbulan.com.

Related Posts