Nabila Huda Sambut Harijadi Bersama Yang Tersayang

shares |


Kalau korang semua nak tahu, hari ini merupakan hari yang paling bahagia buat Nabila Huda. Mana taknya, tanggal 2 Disember adalah hari lahir Abil.

Maka, seperti selebriti lain, pastinya Abil turut menerima ribuan ucapan selamat. Betul tak? Tapi, yang paling menarik perhatian kami adalah foto yang dimuat naik oleh Abil sendiri.

Sebuah kek dengan tulisan ‘kupu-kupu’. Dengar khabar, Amy Search sekeluarga turut memeriahkan sambutan hari jadi Abil. Lagi syok, bila buah hati Abil pun ada sama tau.



Mana kami tahu? Dah tentulah dari kapsyen yang ditulis Abil sendiri. Siap buat surprise lagi uols! Wah, bahagia nau Abil sekeluarga dan ‘sayang’nya itu.

Eh eh nanti dulu..foto kat atas tu bukan boyfriend Abil okay. Hehe. Apapun, kami turut tumpang bahagia buat Abil. So, dari team KAMITHEMEDIA! kami ucapkan Selamat Hari Lahir buat Nabila Huda.

Sumber artikel: ohbulan.com.

Related Posts