Nora Danish & Nedim Bercuti Di London Dengan Anak-anak?

shares |


Kami yakin seratus peratus kalau kami cakap gambar Nora Danish dan kekasihnya, Nedim Nazri yang tengah bercuti di London ni sweet, mesti kami kena maki. Hahaha!

So, adalah lebih baik kalau korang sendiri yang tafsirkan kebahagiaan level apakah ini. Kalau tak nak tafsir pun tak apa, tengok je. Okay?

Macam Suami Isteri Bahagia


Bukan kami seorang yang berpendapat macam tu. Rupa-rupanya ramai lagi peminat Nora dan Nedim yang komen kedua-duanya nampak macam suami isteri yang bahagia.

Mungkin aura kebahagiaan tu terlebih-lebih memancar. Baguslah, kan? Kalau sedih atau bergaduh lain pula orang fikir nanti.

Nedim Contoh Bapa Penyayang


Gambar ni membuatkan ramai peminat mendapat kepercayaan yang Nedim sememangnya seorang bapa mithali dan penyayang. Untung Nora!

Percutian Dengan Keluarga Nedim


Siapa yang fikir Nora dan Nedim pergi bercuti sampai ke London berempat sahaja dengan anak-anak, korang silap. Sebenarnya, Nedim membawa Nora dan anaknya, Rayqal bercuti sekali dengan ibu dan keluarga kakaknya. Mengeratkan silaturrahim, mungkin?

Sumber artikel: ohbulan.com.

Related Posts