Ucapan Romantis Wawa Zainal Untuk Aeril Zafril

shares |


Tak salah rasanya kadang-kadang kita megekspresikan perasaan cinta dan kasih kita terhadap pasangan secara terbuka. Pedulikan sahaja reaksi orang nak termuntah ke, menyampah ke.

Peluang tersebut juga tidak disia-siakan oleh Wawa Zainal yang memuat naik foto romantis beserta ucapan level ‘tangkap leleh’ buat suaminya yang tercinta, Aeril Zafril.


Dia la sahabatku.dia la driverku.dia la cinta hatiku..Dia la imam ku tika solat dia la penasihat ..dia la alarm ku tika subuh dia la tukang makan masakan ku..dia la yg suka buat aku ketawa dgn rajalawak dia..dia la babysitter (sometime)..dia la boss d rumah .dia la tukang sepahkan uma dia dia la suamiku tersyg..happy birthday meeri jeevan saathi..i love u so much @aeril_zafrel

Jangan ada yang nak jeles sangat okay?. Menginjak ke usia 26 tahun dan bergelar seorang bapa, sudah pasti ucapan yang dicoretkan oleh Wawa untuknya merupakan sesuatu yang amat bermakna.

Tapi, apa yang kami perhatikan, asyik selebriti perempuan je feeling-feeling romantis dekat pasangan macam Alyah dan Ramli MS dulu. Yang lelakinya tetap control macho kan? Hehe. Takpelah, janji bahagia itu mereka yang punya.

Anyway, selamat ulang tahun Aeril!

Sumber : Instagram Wawa Zainal

Related Posts