Chef Wan Bidas Isu Iklan Qu Puteh Dalam #AJL29

shares |


Sebenarnya kami dah perasan juga hal ni semalam. Tapi nak tengok sama ada orang lain akan bersuara mengenai hal ini atau tidak.

Ternyata, Chef Wan adalah antara yang berani menyelar product placement melampau Qu Puteh di Anugerah Juara Lagu 29 (AJL 29) semalam.


Chef Wan Terus Tutup TV

I was trying to watch the Juara lagu last night over TV 3. After a few minutes i just got so irritated by that Qu Puteh thing that went off my head over and over again that suddenly become a huge turn off that i actually went off to my living room and rest and decided not to watch the show at all.

AJL 29 Jadi Turn Off Kerana Iklan Melampau

There this penyakit with Msian TV station trying to hard sell a product on such a prestigious annual event that is completely a turn off that all other world TV station will never do!

Pekak ke atau buta ke kita ni penuntun jika di ajuk kan sekali dua bahan putih itu not to understand the product to the point the presenters pun nak menyebut dan permainkan benda tu over and over again.

So distasteful. How can the branding and marketing dept of Media P. Allowed such thing to go on?

Sumber: ohbulan.com

Related Posts