PANAS: DIVA AA Hencap Hanis Zalikha

shares |


Hmm.. memang kalau dah menjadi artis ni, semua tindakan pasti akan menjadi gosip, pujian dan kritikan.

Kami ingatkan kontroversi Hanis Zalikha dilamar Hairul Azreen di pentas Gegar Vaganza hanya menjadi kritikan rakyat Malaysia..

Rupa-rupanya, perkara ni pun telah menarik perhatian artis laser Malaysia kita, Azwan Ali.

Kalau dah kena komen dengan Azwan, korang ingat dapat komen baik-baik ke? Mesti kena hentam teruk la jawabnya..


Menerusi akaun Twitternya, Azwan telah menyifatkan perbuatan melamar itu sebagai ‘murahan’.

Haa, bukan tu je.., Azwan siap cakap kalau melamar tepi jamban lagi ‘sweet’.. Fuhh.. ‘deep’ betul setiap apa yang Azwan tweet ni..

Kalau kami jadi Hairul, memang berdesing telinga dibuatnya..


Tapi ramai jugak peminat yang tak bersetuju dengan pendapat Azwan dan mereka minta Azwan tak menghakimi pasangan Hairul dan Hanis sesuka hati..

Setiap kenyataan yang dikeluarkan oleh Azwan tu memang pedih.. Agak-agak Hairul akan balas balik tak kenyataan ‘hot’ dari Azwan ni.. Teruk jugak Hairul kena hetam.., takkan nak senyap je? -utaranews

Related Posts