Ziha AF2014 Dihencap Peminat, Berpakaian Mencolok Mata

shares |


Ziha, artis yang lahir daripada program realiti TV Akademi Fantasia 2014 baru-baru ini menyambut hari kelahirannya yang ke 20 di sebuah restoran dekat Johor Bharu. 

Aikk mudanya laahaaii, baru masuk umur 20 rupanya si kecil ni. Hehehe.

Rakan-rakan sekolahnya buat surprise party kat si Ziha ni sempena untuk meraikan hari kelahirannya. Best kan, terharu kalau dapat kawan cenggini.

Walaubagaimanapun, dalam kemeriahan yang dapat dilihat menerusi gambar yang dikongsikannya di laman Instagram, ada satu perkara yang menarik perhatian.

Dalam ramai-ramai komentar di laman itu, ada yang cuba untuk menegur artis baru ini kerana penampilannya pada malam itu agaklah sek$inya.

Ziha tampil berpakaian berwarna putih dan berskirt yang jarang sehinggakan menampakkan bahagian kaki dan juga badannya.

Hmmmm baru nak up ni dek janganlah pula kumpul kontroversi yang kurang enak. Tak gitu?






Namun apabila ditanyakan mengenai perkara itu, Ziha berkata ianya tidaklah terlalu sek$i dan ibu bapanya juga sudah pun tahu bagaimana anaknya berpakaian.

“Saya rasa pakaian itu tidaklah terlalu seksi mungkin kerana ‘skirt’ itu sedikit jarang dan menampakkan kaki saya itu yang menyebabkan mereka kata ia seksi.

“Tidak dinafikan, saya sebenarnya suka dengan ‘dress’ yang cantik-cantik, masa muda inilah kita rasa nak pakai itu ini.

“Lagipun ibu dan bapa saya sudah sedia maklum mengenai cara saya berpakaian dan mereka juga telah beri keizinan kepada saya.” katanya.


Hmmm betul tu dek waktu muda-muda jugalah macam-macam nak buat nak cuba kan. Tapi bagi pendapat kami, lagi manis kalau Ziha tidak terlalu terdedah dalam berpakaian.

Cuba-try-test mesti ramai yang lagi menggemari Ziha. Tak gitu? Pape pun itu sekadar pendapat, asalkan karier anda di usia muda ini akhirnya membawa anda ke tahap yang lagi gempak. Peace! -gosipmalaysia

Related Posts