Diculik Terlebih Dahulu Sebelum Suspek Membunuhnya

shares |


Pelajar Ipta yang maut dikelar didakwa diculik terlebih dahulu sebelum suspek membunuhnya. Salah seorang ahli keluarga dan rakan Nur Syuhada menghubungi ibunya memaklumkan mangsa dilarikan lelaki berusia 25 tahun.

Ahli keluarga mangsa yang enggan dikenali berkata suspek menaiki kereta dan masuk ke kawasan kampus lalu menghunuskan pisau kepada mangsa serta memaksa mengikutnya kira - kira 11.00 pagi.

“Rakan-rakan melarangnya mengikut lelaki itu tetapi mungkin semasa kejadian dia berfikir boleh menenteramkan suspek katanya,” ketika ditemui di unit Foreksik Hospita kuala kangsar, semalam

Katanya mangsa dipercayai mengikut suspek kerana mengenali lelaki itu apatah lagi diugut dengan pisau sebaik rakan mangsa menghubungi ibu Nur Syuhada ahli keluarga kemudian mencari mangsa dan menghubungu telefon bimbitnya tetapi tidak berjawab.

Keluarga mengetahui kejadian itu apabila bapanya menghubungi bapa suspek. bapa suspek memberitahu suspek suspek kelar mangsa, sebelum meraka pergi ke balai polis untuk pengesahan katanya.

Katanya pelajar jurusan Diploma Pengurusan Hotel dan Pelancongan itu mengenali suspek tetapi bukan pesangan kekakasih

Related Posts