Betul ke Mat Yo berhenti main bolasepak..?? Nak jadi Bodybuilder??

shares |


Tengok banyak kali pun still kelakar tak boleh tahan nak kena gelak jugak. Korang tengok brader bina badan ni agak-agak muka dia macam sapa??

Kalau putih sikit memang sebijik lah muka dia macam Shahrul Idlan Talaha atau pun femes dengan nama Mat Yo.

Korang kenal kan, tipu la kalau cakap tak kenal.. Atau pun korang lebih kenal isterinya haha! Yang fight dengan pak guard di airport tu.

Apa yang paling tak boleh belah, dorang boleh pulak samakan brader bina badan ni dengan Mat Yo.

Yang paling persis sekali dekat dia punya bumper kihkih !! Toikkk habis tuuu.. Dorang yang kata ekk Gomez tak hihi.

Ada patut dorang cakap sejak-sejak join mat terap ni makin sado pulak dia. Tapi bontot tu still maintain bergegor kalau kena tampor.. Kahkahkah kurang asam betul dorang ni.

Kesian kat Mat Yo selalu kena jadi bahan ejekkan. Sabar jela Mat Yo oii.. Tapi tak boleh go on la dengan dia punya posing ni haha ! Mantoppp habiss !

Related Posts