Kencing pun mau selfie? Trend terbaru gadis di Indonesia

shares |


Kejadah apanya ni semua beb!! Dah tak ada tempat lain ke nak selfie sampaikan dalam toilet pun korang sibuk nak bergambar lah bagai??

Ni lah yang dinamakan sakit otak.. Kalau manusia normal, dia takkan nak sibuk bergambar sewaktu melepaskan hajat macam tu..

Dah tak normal lah kann kalau time nak kencing pun sibuk nak bergambar..

Tapi ni semua belum sampai kat negara kita.. Selfie sambil kencing ni baru popular di negara Indon.. Rasanya tak lama lagi sampai lah pada anak-anak melayu di Malaysia nih..

Tak tahu lah apa nak jadi.. Pompuan-pompuan nih bising bukan main kalau ada cctv ke atau kamera dalam toilet tu.. Takut gambar dorang tengan mengencing kena rakam..

Tapi kalau dorang sendiri rakam dan upload ke media sosial takpe pulak.. Kalau cantik macam gambar atas tu kira oklah sikit.. Tapi kalau huduh macam mana beb?? Hazab hidup tau takkk!!!

Related Posts