Uikss.. ini fesyen tudung ape pulak ni pacak-pacak?

shares |


Err…. Fesyen apa kebendanya macam ni nih, dah rasa macam tercucuk-cucuk dah mata Gomez bila tengok. Nak tergelak pun ada, scary pun ada.

Ingatkan fesyen hijabster yang pakai shawl je yang dorang usung sarang tebuan kat belakang kepala dorang.

Rupa-rupanya ada jugak yang jenis berhijab tapi ala-ala punk. Nak bagi nama apa pun tak tahu la kalau dah berfesyen macam ni. Pelik bebenor, tajam-tajam sana sini..

Nak cucuk perogol kot. Mana tahu kot-kot ada orang nak rogol dia, boleh sangat la ni tajam-tajam ni buat pertahankan diri haha !

Tapi kan Gomez syak yang perempuan ni asalnya budak punk kot, tapi dia baru berubah berhijab.. So sebab tu la dia ilhamkan idea baru dia ni untuk reka design fesyen berhijab guna kreativiti dia yang tersendiri.

Hurmmm.. Not bad la sebab tajam-tajam duri landak dia tu agak menjadi haha!

Anehh sungguh cara berfesyen sekarang ni. Teringin sangat nak tahu yang minah ni asal dari mana. Sebab nak tahu jugak macam mana ekk dia buat sampai boleh jadi macam landak dok atas kepala dia tu.

Related Posts