Bini Johan maki peminat isu cium dikhalayak ramai..

shares |




Haish dah makin menjadi-jadi pulak isu comolot Johan dengan isterinya, Ozlyn ni.. Ingatkan lepas Johan keluarkan kenyataan rasa diri tak salah pun cium isteri depan khalayak ramai, semua orang dah nak senyap..

Rupanya kenyataan yang bini Johan keluarkan lagi pedas beb! Ozlyn cakap dia hanya cium je dengan laki dia, bukan beromen.. Yang dengki-dengki dengan dia tu sebab kurang kasih sayang sebab tu dok meroyan lebih..

Ish-ish awat la yang bini Johan keluarkan kenyataan macam ni, kalau dia senyapkan diri dari beri kenyataan lagi bagus.. Beromen ke cium ke, benda salah nak pertahankan juga..

Dalam pembalahan Ozlyn dengan peminat tu, ada sorang peminat ni menarik perhatian kami.. Ozlyn minta orang yang kata kat dia tu jumpa depan-depan.., pastu yang si peminat pun menerima ‘jemputan’ Ozlyn dengan hati terbuka.. Siap inform lagi kot kat mana tempat yang ozlyn boleh jumpa dia..

Memang rare betul la peminat tu, pesanan dia yang last tu pun menarik, kena setempek kat dahi Ozlyn..hahaha..

Related Posts