Dato Siti Nurhaliza Luah Perasaan, Akui Alami Keguguran

shares |


Penyanyi nombor satu negara, Dato Siti Nurhaliza akhirnya membuka mulut bahawa beliau mendapat anugerah terindah apabila disahkan mengandung tetapi beliau redha apabila beliau telah mengalami keguguran pada usia kandungan 2 bulan.

Beliau mendedahkan perkara ini di laman Instagramnya yang menjawab segala persoalan sebelum ini yang bermian di dikalangan peminat mengenai status Dato Siti, adakah beliau mengandung kerana belum keluar dari mulut Dato Siti sendiri lagi kerana dalam pertanyaan media sebelum ini Dato Siti tidak menafi atau mengiyakan khabar dia mengandung.

Berita mengenai beliau mengandung hanya diketahui dari saudara mara terdekat, jadi kita sudah tahu kenapa penyanyi kesayangan ramai ini merahsiakan perkara ini.

Jom ikuti luahan Dato Siti,Semoga Dato Siti tabah, insyaAllah, ada rezeki nanti tuhan bagi, kami di Siakapkeli mendoakan semoga Dato Siti cepat sembuh dan habis pantang, ketahuilah bahawa semua yang berlaku ini adalah ujian daripada yang Maha Esa.. Be Strong Dato. Sumber dari Siakapkeli

Related Posts