Datin Melayu selamba pamer belahan dada dalam klip video mat saleh

shares |


Siapa tak kenal dengan datin ini, yang belagak ala-ala mat salleh. Suami dia adalah chairman dalam satu kompeni besar menginsurankan nyawa. Umur dah 40 tapi masih ligat beb. Mungkin dia lupa bahawa kekayaan yang ada sekarang ini boleh lesap macam tu je.

Dalam dunia fashion tanah air, Datin ni lebih mesra dikenali sebagai Princess Ezurin Khyra. Dan pernah sekali menghiasi cover GLAM pada Jun 2008. Datin ni terkenal dengan imej seksi terlampaunya dikalangan golongan elitis.


Kalau korang lihat instagram dia.., serius dahsyat beb. Terus-terang cakap la yee.., naik takut pulak dengan VVIP yang perangai macam ini.


Hanya kerana dorang ini VVIP, dorang rasa tak mungkin cerita hodoh dorang akan dikecohkan walaupun berbotol air arak diteguk, baju berbikini.., semua tu katanya ‘enjoy life’.

Tak pasti pulak asal-usul dia ini dari kampung atau memang anak VVIP juga. Tapi harap mak datin ni akan sedar juga satu hari nanti. Mungkin time tua nanti dia bertaubat, sapa tahu kann.

Related Posts