Maria Farida dedah cerita disebalik perkahwinan dengan suami orang

shares |


Perkahwinan Maria Farida pada 26 November lalu bersama seorang ahli perniagaan telah dikecam ramai.. Bagi kami perkahwinan ini memang sesuatu perkara yang baik buat pelakon itu, sebab Maria sudah menjanda hampir 10 tahun.

Perkahwinan mereka dikecam kerana ada pihak mendakwa kebahagian yang dimiliki oleh Maria sekarang kerana telah memusnahkan perkahwinan kawan baiknya sendiri.. Menurut maklumat suami Maria adalah bekas suami kawan baiknya.

Tak tahan dengan komen negatif netizen pada dirinya, Maria tampil memberi penjelasan pada umum supaya tidak lagi mencercanya.


“Saya sedih sebab rata-rata orang Melayu yang komen. Sepatutnya orang Melayu kita lebih beradab ketika bercakap. Tidak tahu perkara sebenar yang terjadi tetapi main teka dan tulis. Hakikatnya, sudah jodoh saya dengan dia nak buat macam mana”

“Kenapa mahu pertikaikan lagi. Kami hanya menjemput seramai 50 orang yang terdiri daripada famili dan kawan-kawan terdekat (ketika majlis pernikahan). Lagipun ini perkahwinan kedua saya. Jadi, untuk apa ia dibuat secara besar-besaran,” jelas Maria.

Memang la hakikatnya dah jodoh dengan suami.. Mungkin orang ramai kurang senang bila dapat tahu Maria kahwin dengan bekas suami kawan baik.. Pada pandang mereka Maria dah tikam kawan dari belakang.

Apapun, Maria pernah mengeluarkan kenyataan dia tidak pernah menjadi orang ketiga dalam rumahtangga kawan baiknya.. Dia mula kenal dengan suaminya itu, bila suaminya sudah pun bercerai dengan bekas isterinya.

Related Posts