"Dato Terlajak Laris" Dan Isteri Bakal Bercerai?

shares |


Panas! Panas! Kalau betul berita ini, Kami rasa memang agak mengejutkan, selalu duk tengok pasangan inilah adalah satu pasangan yang sangat ‘sweet’.. Waktu hari lahir isteri pun si suami telah membuat satu kejutan dengan memberi hadiah sangat mahal, iaitu sebuah kereta Range Rover Evaque.

Siapa lagi, kalau tak lain tak bukan pasangan suami isteri Dato Aliff Syukri dan Nur Shahida Muhd Rashid..

Ada khabar angin bertiup kencang, rumahtangga yang dibina pasangan ini sedang goyah.. Banyak gambar mereka bersama sudah pun dipadam dari akaun Instagram masing-masing.

Paling nampak ketara bila dorang duk update 'quote' menggambarkan diri mereka ada masalah.. Antara 'quote' dimuatnaik isteri yang agak makan dalam ‘Sifat seseorang boleh dilihat apabila dia di timpa 2 ujian ini, Kesabaran ketika dia tiada apa-apa, Kelakuannya apabila dia punyai segala-galanya,’..

Amboi, ‘abang terlajak laris’ dah buat apa kat bini abang ni.. Dah kaya sikit nak try cari bini baru pulak ka? Tapi, memang perangai laki kalau boleh nak isi kekosongan hati dorang ni sampai penuh kuota.. Iyerlah, Alif pun masih ada lagi 3 slot untuk diisi.. Hahaha..

Sedangkan Datuk Red iaitu suami penyanyi Adira yang ada isteri cantik pun boleh kahwin lagi satu.. Inikan pulak abang terlajak kaya, lagi ramai la wanita yang nak mendampingi.. Aliff mengayat Fazura pun boleh lekat wei..

Tunggu dan lihat jelah, sejauh mana hubungan rumahtangga pasangan ini.. Jangan lepas ini dapat berita Alif dah berbini dua sudah.. Hehehe..

Related Posts