Gambar Selfie Topless Artis Wanita cun kini tersebar

shares |


Fuhh! berpinar mata kami tengok gambar separuh bogel seorang artis wanita popular tanah air.. Memang jadi viral kat laman sosial semalam.. Kami yang wanita ni berpinar, lelaki yang tengok pakat dok syok sendiri la jawabnya..

Gambar selfie berani mati artis wanita popular ni menunjukkan dia bergambar kat depan cermin dengan hanya pakai seluar dalam warna hitam je! Atas topless macam Miley Cyrus tu.. Mungkin dia nak jadi Miley Malaysia.. Tampil tanpa berbaju..hehe

Dah berselfie menggugat iman ni, nak bagi siapa tengok er? Nak buat simpanan ke? Ala body sendiri boleh tatap hari-hari, ni mesti selfie untuk bagi kat seseorang.. Pakwe kot.. Oooppsss..

Dari maklumat yang kami dapat, artis tu sebenarnya dah kena aniaya dengan kawan pakwe dia.. Berdasarkan kapysen yang ditulis kat gambar hot tu..

“Rasanya kawan perempuan pakwe dia saja mesej dia suruh kasi gambar bogel sebab handphone boyfriend dia dipinjam oleh kawannya. Astaghfirullah tak malu ke? Dahlah **** silikon. Yang kelakarnya **** berwarna hitam dan tak center sebab pakai silikon. **** sepatutnya ditengah-tengah bukan di atas cik kak oi…”


Bila dah kantoi gambar bogel ni, ramai netizen yang pergi serbu laman Instagram milik artis terbabit.. Gambar yang tak berkaitan dengan gambar bogel tu pun orang komen.. Semua komen menghina dan kutuk artis terbabit..

Paling win punya komen, bila dorang cakap artis tu pakai silicon, dah tu pakai silicon tak sama besar.. Sebelah besar , sebalah kecil..haha.. Dah memang artis terkenal, cepat jelah kena serbu.. Korang agak-agak siapa er?

Related Posts