Teater "OMBAK RINDU" Akan Buat Uqasha Senrose Buka Tudung?

shares |


Aik! kami agak konfuis sikit kat sini, ingat lagi kan artikel yang kami pernah tulis sebelum ini tentang teater ‘Ombak Rindu’ perlukan pelakon wanita yang tidak berhijab untuk memegang watak Izzah?

Kami baru mendapat tahu, pelakon Uqasha Senrose telah sahkan dirinya akan membawa watak sebagai Izzah dalam teater itu dan bergandingan dengan heronya, iaitu Keith Foo..

Setahu kami, Uqasha ni artis wanita berhijab, sejak bila pulak yang Uqasha ni tak berhijab.. Kalau kontroversi sebelum ini dia tampil tak berhijab dan seksi waktu bercuti bersama keluarga di Thailand, memang ada dengar..

Tapi, takkan dalam teater ini Uqasha akan tampil tak berhijab juga? Kalau kerana pegang watak Izzah dalam pementasan teater ni, Uqasha berani tampil tak bertudung confirm-confirm dia akan kena kecam hebat..

Mungkin penerbit teater itu, Siti Rohayah Attan akan guna kaedah lain untuk pelakon berhijab seperti Uqasha kot.. Kalau ada juga dalam teater tu adegan Uqasha tak berhijab, tak tahu la kami nak kata apa..

Mungkin lepas ini Uqasha akan keluarkan kenyataan macam ni kat media, ‘disebabkan permintaan watak memerlukan saya tak bertudung, saya terpaksa membuka tudung walaupun saya tak rela’, hahaha.. Baik kau tak payah pakai tudung Uqasha oiii...

Related Posts