Angelina Jolie Bawa Semua Anak Lari Dari Brad Pitt

shares |


Dulu bukan main lagi pasangan pelakon popular Brad Pitt dan Angelina Jolie berkasih sayang, tapi bila dah bercerai..

Masing-masing membenci antara satu sama lain! Terbaru Angelina dikatakan telah berpindah ke Malibu hanya kerana untuk mengelak dari Brad Pitt..

Nampaknya harapan peminat untuk melihat pasangan ni kembali bersama, memang tak ada lah..

Angelina dikatakan membawa keenam-enam anaknya berpindah ke rumah mewah yang sudah disewanya di kawasan Hidden Hills, Malibu..

Menariknya lagi tu, kawasan tersebut terkenal dengan kawasan privasi dan eksklusif.. Kawasan tu tak akan ditemui di ‘Google Street View’.. Korang lihat jer lah rumah barunya tu, besar dan mewah gila..

Angelina sanggup mengeluarkan perbelanjaan besar untuk menyewa rumah ni, demi menjauhi Brad Pitt dan jugak mencari ketenangan.. Lagi pun kawasan elit tu bukannya Angelina jer yang menyewanya..

Malah selebriti terkenal lain seperti Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Scott Disick, Drake dan jugak Kim Kardashian pun tinggal di kawasan yang sama.. Berjiran lah Angelina dengan selebriti popular tu semua noh..

Sumber : Utaranews

Related Posts