Fathia Latiff Tayang Buah Ranum Di Fashion Week

shares |


Baru-baru ni gosip ada mengatakan yang pelakon Fathia Latiff dan Aiman Hakim dikatakan kembali bercinta.. Bila gosip ni mula tersebar, ramai peminat yang ‘excited’..

Tak mahu peminat terus salah faham dengan berita tersebut, Fathia telah tampil menjelaskan hal yang sebenar.. Jelas Fathia, hubungannya dengan Aiman sekarang hanyalah sekadar kawan biasa.. Tak lebih dari itu..

Jawapan ‘klise’ artis sekarang.. Tapi aku rasa kalau dorang nak bercinta balik pun, tak ada masalah. Yela, dua-dua pun masih ‘single’ lagi kan.. Sekarang aku tak mahu cerita pasal kisah cinta dorang.. Sebab bosanlah asyik kisah cinta je..

Ni aku nak tunjuk gambar Fathia yang terbaru, cuba korang tengok.. Stylo tak Fathia ‘posing’ dalam gambar ni?? Fathia ni bukan aku nak puji la, dia pakai apa pun tetap nampak cantik.. Biasalah muka kacukan.. Haruslah cantik..

Tapi yang tak seronoknye, aku tengok gaya Fathia bertudung sekarang dah makin lain.. Lain macam mana?? Cuba korang tengok gambar ni.. Tudung tu, macam tu ke cara Fathia bertudung?? Dengan nampak rambut bagai.. Tudung tu dililit macam orang malas pakai tudung je..

Dah tu singkat pulak.. Sampai terjojol buah dada Fathia.. Dah la pakai baju ketat, tudung pulak singkat.. Tahulah sekarang ni macam-macam gaya tudung yang ada.. Tapi pakailah tudung tu elok-elok..

Baju yang Fathia pakai tu pun aku tengok bukan main ketat lagi.. Jangan ingat pakai baju warna hitam, susuk tubuh tak terserlah yer..

Hurm, habis nampak buah dada Fathia yang ranum tu.. Cuba korang fikir, kalau dalam gambar pun dah jelas namppak.. Apatah lagi depan-depan.. Betul tak??

Gambar ni diambil ketika Fathia pergi fashion week yang bertemakan ‘Style Rock’, baru-baru ni.. Nak mengikut sangat tema yang ditetapkan, inilah rupa Fathia pada malam tu.. Tak sesuai betul gaya tersebut dengan penampilannya yang muslimah!!

Kalau nak mengikut tema sekali pun, Fathia perlu sentiasa ingat yang dia tu dah bertudung.. Tak akan lah disebabkan nak mengikut tema, sampai sanggup mendedahkan apa yang tak patut.. Lainlah kalau dia bertudung hanya mengikut trend atau hanya sekadar untuk melariskan perniagaan tudungnya jer!!

Sumber : Utaranews

Related Posts