Nora Danish Belanja Gambar Separuh Bogel Di Instagram

shares |


Dah lama aku tak dengar cerita pasal pelakon cantik Nora Danish.. Apa lah perkembangan terbaru dia kan.. Bila aku tengok gambar ni, geram pulak aku rasa.. Geram tengok muka Nora ni hah.. Dari mula jadi artis sampailah sekarang, muka ‘maintain’ je.. Tak makan dek umur beb..

Disebabkan muka cantik Nora ni lah yang buat ramai lelaki jatuh cinta dengan dia.. Tapi sayang, lelaki-lelaki kat luar tu hanyalah boleh suka dari jauh je.. Sebab apa aku cakap macam tu, sebab hati Nora dah dimiliki oleh Nedim.. Hahahha..

Baru-baru ni, aku tengok Nora bukan main sibuk ‘fly’ ke beberapa negara seperti Indonesia, Budapest dan beberapa negara lain lagi, atas komitmen kerja berlakon bersama dengan pelakon-pelakon Indonesia..

Selepas dah habis shooting, sekarang pelakon ni sibuk pulak dengan persiapan ‘fashion show’ yang pertama untuk jenama ‘Owl’ by Nora Danish.. Kuat betul Nora bekerja, sibuk jer memanjang.. Dulu buka kedai makan sendiri, lepas tu luaskan lagi bidang perniagaannya dengan membuat tudung dan baju jenama sendiri..

Semakin kaya lah nampaknya, tapi kaya atas usaha sendiri tak apa.. Bukannya mengharapkan kekayaan jatuh dari langit.. Betul tak?? Tapi aku bukannya nak menceritakan pasal perniagaan yang diceburinya pun.. Korang tengok gambar ni, bukan main seksi lagi Nora..

Aku tengok dah macam model minah saleh dok posing seksi dengan baju terlondeh jer.. Kenapa tak londeh sampai ke bawah jer?? Dah bergelar mak budak pun, masih berpakaian tak senonoh macam ni noh.. Elok sangat lah mendedahkan bahu putih melepak macam tu!

Lagi tak boleh blah tu, Nora siap jadikan gambar tersebut sebagai gambar ‘profile’ di laman Instagram dia.. Mungkin Nora bangga dapat bergambar macam tu.. Saja nak goda lelaki la tu.. Tapi kalau setakat baju nampak bahu tu, aku rasa ianya perkara biasa bagi Nora..

Biasalah sebab sebelum ni pun Nora pernah bergambar dengan berbaju labuh dan tak pakai seluar.. Setakat gambar belanja sikit macam ni.. Apa ada hal.. Betul tak??

Sumber : Utaranews

Related Posts